Κατηγορίες

Αποστολές εντός Ελλάδος

Για αποστολές εντός Ελλάδος τα προϊόντα θα σας αποσταλούν, στην διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier).

Παράδοση μπορεί να γίνει και από τα φυσικά μας καταστήματα.Για την επαρχία Ελασσόνας στην οδό Δραχμής 3 στην Ελασσόνα και Βενιζέλου 14 στην Λάρισα. Για την περιοχή  Ανατολικού Ολύμπου από 01/06 έως 30/08 παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί απο το κατάστημα μας στους Ν.Πόρους στην οδό Ολύμπου και Απόλλωνος.

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 5 εργάσιμων ημερών. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα και συγκεντρώνονται από το δίκτυό μας, η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια καθυστέρηση 1-2 ημερών επιπλέον (κυρίως σε περιόδους εκπτώσεων, τέλος σεζόν ή εορτών).

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Σαββατο (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή από τις 5.00 μ.μ. και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

Έξοδα αποστολής

Για αγορές κάτω τον 35€ το κόστος μεταφοράς είναι 3€

Για αγορές άνω των 35€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σημείωση: Επιπλέον έξοδα αποστολής, μπορεί να προκύψουν μόνο σε πολύ μεγάλο όγκο παραγγελίας και πάντοτε θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη.

Καθυστέρηση παραγγελίας
Εάν υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους λόγους καθυστέρησης καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί) να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας σε άλλο είδος ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Για παραγγελίες μέχρι 100€ το κόστος μεταφοράς είναι 8€.

Για παραγεελίες από 100€ και πάνω τα μεταφορικά είνα δωρεάν.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πραγματοποιούνται αποστολές σε χώρες όπως Αλβανιά, Βουλγαρία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, ρουμανία, Σερβία, F.Y.R.O.M, Τουρκιά, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ιρλανδία,  Ισλανδία, Ισπανία , Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία,  Λουξεμβούργο, Μάλτα,  Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία , Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία και Φιλανδία.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραγγελίες άνω των 150€ το κόστος μεταφοράς είναι 18€.

Για παραγγελίες κάτω των 150€ τα έξοξα μεταφοράς χρεώνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

"Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ρούχων  υψηλής αισθητικής και ποιότητας όπως βρεφικά ρούχα New Born της mayoral, παιδικά ρούχα mayoral, παιδικές φόρμες Trax, παιδικές φόρμες Joyce, παιδικές φόρμες New Cotton,  και πλήθος άλλων εταιρειών. Θα χαρούμε να περιηγηθείτε στο κατάστημα μας και για όποια απορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε παρακαλώ μην διστάσετε να μας καλέσετε"