Κατηγορίες

Επειδή γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να πετύχει κανείς το νούμερο, το χρώμα, ακόμη και το κατάλληλο ρούχο... βρήκαμε έναν τρόπο για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε σε κάθε περίπτωση το σωστό. Οι δωροκάρτες που διατίθενται στα καταστήματα tzikas είναι το τέλειο δώρο για όλες τις περιστάσεις. Μπορείτε να τις δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα δίνοντας τους την ευκαιρία  να διαλέξουν αυτό που θέλουν και να είστε  σίγουροι ότι θα το ευχαριστηθούν 100%.Διαθέτουμε λοιπόν προς πώληση δωροκάρτες με ποσά που εσείς επιλέγετε. Οι δωροκάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά οποιονδήποτε  προϊόντων που διατίθενται προς πώληση στο κατάστημα tzikas.

Οι δωροκάρτες ισχύουν μέχρι και ένα χρόνο μετά την έκδοση τους, είναι αυστηρώς προσωπικές και η ευθύνη για τη χρήση τους αφορά αποκλειστικά στους κατόχους. Εάν το σύνολο της αγοράς σας είναι υψηλότερο από το ποσό της δωροκάρτας, μπορείτε να καταβάλετε τη διαφορά σε μετρητά ή με οποιονδήποτε από τους τρόπους πληρωμής που γίνονται αποδεκτοί στα καταστήματα tzikas. Εάν το σύνολο της αγοράς σας είναι χαμηλότερο από το ποσό της δωροκάρτας, μπορείτε να αφήσετε το ποσό για μια από τις επόμενες αγορές σας μέχρι να μηδενίσετε την κάρτα.

Τις δωροκάρτες πέρα από το φυσικό μας κατάστημα tzikas μπορείτε να τις προμηθευτείτε και μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος afroditi eshop. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να στείλετε δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται.

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και η δωροκάρτα μπορεί να σταλεί στον παραλήπτη της με τη μορφή κωδικού είτε στο κινητό του τηλέφωνο είτε στο mail του.Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας στείλουμε ταχυδρομικά δωροεπιταγή αξίας όσης δηλώσετε στην παρακάτω φόρμα.

Η υποβολή της φόρμας δεν σημαίνει και υποχρέωση αγοράς. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.


Όνομα παραλήπτη

Email παραλήπτη

κινητό παραλήπτη

Το μήνυμα σας


Ποσό50

Θέμα Δωροεπιταγής: