Κατηγορίες

Εκπτώσεις: Τι να Αγοράσεις Τώρα και τι Όχι!

Εκπτώσεις: Τι να Αγοράσεις Τώρα και τι Όχι!

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι η αγαπημένη μας για πολλούς λόγους! Φυσικά, ο κυριότερος είναι το ότι βρίσκουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια σε πολύ χαμηλότερες τιμές. 

Ένας άλλος λόγος όμως είναι ότι μας κινητοποιούν να κάνουμε έξυπνες αγορές. Να αποκτήσουμε ένα κομμάτι που δεν θα αγοράζαμε αλλιώς, να καλομάθουμε λιγάκι τον εαυτό μας (μας αξίζει)! Εμεις είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να ψωνίσεις σωστά και έξυπνα, ώστε να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη με τις αγορές σου στο τέλος της εκπτωτικής περιόδου!

ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ! HAPPY SHOPPING ;)


OXI: Μην αγοράσεις κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι στη μόδα.
NAI: Αγόρασε timeless κομμάτια που λείπουν από την ντουλάπα σου!

Ψώνισε έξυπνα! Σημείωσε τι σου λείπει, μπες στο afroditi.com.gr και βρες από κάθε κατηγορία τα ανάλογα κομμάτια! Για παράδειγμα, έχεις το τέλειο μαύρο skinny παντελόνι; Το camel παλτό που πάει με όλα; Το βραδινό τοπ; Το casual τζιν; Συμπλήρωσε τα απαραίτητα και βάλ’τα όλα, μια και καλή στο καλάθι σου τώρα που οι τιμές τους το επιτρέπουν!

OXI: Μην αγοράσεις μόνο ένα κομμάτι.
NAI: Αγόρασε ολοκληρωμένα σύνολα!

Θα δεις μεγαλύτερη διαφορά στο στιλ σου εάν αντί για σκόρπια κομμάτια, αποφασίσεις να αποκτήσεις 1-2 ολοκληρωμένα looks!

OXI: Μην αγοράσεις αποκλειστικά χειμερινά ρούχα.
NAI: Αγόρασε κομμάτια που μπορείς να φορέσεις και την άνοιξη!

Αυτό θα πει smart shopping! Λατρεύουμε τα κομμάτια που μπορούμε να τα φοράμε όλες τις εποχές! Για παράδειγμα, αυτό εδώ το τοπ που θα το φορέσεις το χειμώνα σε μία έξοδό σου, αλλά θα το φορέσεις και το καλοκαίρι με σορτς ή φουστίτσες!

OXI: Μην αγοράσεις κάτι που θα αγόραζες έτσι κι αλλιώς.
NAI: Οι εκπτώσεις είναι εδώ για να κάνεις μικρά δωράκια στον εαυτό σου!

Τέλος, κάνε ένα δωράκι στον εαυτό σου, ας πούμε κάτι σε αξεσουάρ. Εάν το budget σου είναι περιορισμένο, ένα τσαντάκι είναι μία σούπερ επιλογή! Θα ανανεώσεις τα looks σου χωρίς πολλά έξοδα!

Απολαύστε τα ψώνια σας και για οποιαδήποτε συμβουλή ή ερώτηση, φυσικά είμαστε πάντα εδώ για σας!