Κατηγορίες

Φορέστε λευκό τζιν παντελόνι, ταιριάζει με όλα!!!

Φορέστε λευκό τζιν παντελόνι, ταιριάζει με όλα!!!

Φορέστε λευκό τζιν παντελόνι, ταιριάζει με όλα!!!

 

Λευκό τζιν παντελόνι! Το βλέπετε παντού αλλά ποτέ μα ποτέ δεν το φοράτε, αφού θεωρείτε ότι δεν σας πηγαίνει και φυσικά σας παχαίνει. Όλα αυτά ως τώρα αφού οι 6 συνδυασμοί που θα δείτε παρακάτω θα σε πείσουν να αποκτήσετε το δικό σας λευκό παντελόνι. Και μην ξεχνάτε ότι τη φετινή άνοιξη είναι hot, είναι stylish και το καλύτερο μπορείτε να το συνδυάσετε με πάρα πολλούς τρόπους.

 

  •        Τι πιο ωραίο και πιο κλασικό από το συνδυάσετε το λευκό τζιν παντελόνι σας με ένα τοπ με ασπρόμαυρες ρίγες. Αν πάλι φοράτε για πρώτη φορά λευκό παντελόνι, δέστε ένα τζιν jacket στη μέση και είσαι έτοιμη! Chic και classy!

 

  •        Αγαπημένος συνδυασμός αποτελεί το λευκό τζιν φθαρμένο παντελόνι με τζιν πουκάμισο και μαύρα killer high heels. Τι λέτε; Μήπως είναι το επόμενο look για ένα σημαντικό ραντεβού;
  •        Ποιος είπε ότι το λευκό τζιν παντελόνι δεν μπορεί να ενταχτεί σε ένα lady-chic σύνολο; Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εντυπωσιακά αξεσουάρ ή μια stylish μπλούζα και να αναδείξετε το παντελόνι σας με τον πιο σικάτο τρόπο.

 

  •        Μια λεπτομέρεια που μπορείς να προσθέσεις στο λευκό παντελόνι σου είναι μια μαύρη ζώνη. Θα αλλάξει αμέσως το ντύσιμο σου και θα τονίσει ακόμα το υπέροχο παντελόνι σου.

 

  •        Και ναι το total white look δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας. Ντυθείτε από πάνω μέχρι κάτω με λευκά ρούχα και κάντε την διαφορά επιλέγοντας statement παπούτσια. Yπέροχα;

 

  •        Το μαύρο με το λευκό αλληλοσυμπληρώνονται! Έτσι το να συνδυάσεις το λευκό παντελόνι με μαύρα αξεσουάρ και ρούχα είναι απλά μονόδρομος.

Μύρισε άνοιξη ή μου φαίνεται;