Κατηγορίες

Επιστροφές

Επιστροφές
  • Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης της παραγγελίας εντός 14 ημερών. Μπορεί δηλαδή να ζητήσει ακύρωση της παραγγελίας του ή επιστροφή αυτής εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής.
  • Στην περίπτωση επιστροφής μπορεί να ζητήσει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών.

  Τρόπoι Επιστροφής σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους / είδους:

Ενημερώνετε το Εμπορικό Τμήμα ότι θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή/αντικατάσταση και δηλώνετε τα επιστρεφόμενα και τα επιθυμητά προϊόντα. Το
Afroditi-eshop συγκεντρώνει τα επιθυμητά προϊόντα και αφού παραλάβει από τον courier τα δικά σας επιστρεφόμενα προϊόντα, τότε αποστέλλει τα νέα σας προϊόντα. Κόστος Επιβάρυνσης: 4,00€ .

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ.

επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος πρέπει να γίνεται εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Παρακαλώ εσωκλείστε την  Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή το Τιμολόγιο/Δελτίο Αποστολής της αρχικής σας παραγγελίας. Το προϊόν μαζί με τα καρτελάκια σήμανσης (barcode) θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση.

Λυπούμαστε αλλά το Afroditi-ehop, για υγειονομικούς λόγους, δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή σε προϊόντα που ανήκουν στις παρακάτω ομάδες:
-  εσώρουχα  και

- μαγιό.

Όπως επίσης, η πολιτική του καταστήματός μας στις παραπάνω κατηγορίες ειδών είναι να γίνεται πάντοτε με προπληρωμή της παραγγελίας. Διαφορετικά δεν θα προβαίνει στην αποστολή τους.

Το Afroditi-ehop δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή εάν έχει ανοιχτεί η συσκευασία σε καλσόν και κάλτσες.
Δυστυχώς στην περίπτωση που δεν τηρηθούν οι παραπάνω όροι δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές.

Για οποιαδήποτε αλλαγή ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής  των 4,00€. Τα νέα προϊόντα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσης αξίας ή μεγαλύτερης από τα επιστρεφόμενα.

Επιστροφή Χρημάτων: 
Το Afroditi-ehop δέχεται να επιστρέψει το αντίτιμο οποιοιδήποτε προϊόντος μετά από σχετικό αίτημα εντός 14  ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων τα μεταφορικά έξοδα  αποστολής και επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη και ανέρχονται στο ποσό των 7,00€. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που περιγράφονται και για την περίπτωση αλλαγής. Το ποσό των 7,00€ επιστρέφεται μετά την παραλαβή των προϊόντων του πελάτη από το  κατάστημα.

Εγγύηση Αντικατάστασης 
Όλα τα προϊόντα Afroditi-ehop πληρούν αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και παρουσιάζονται με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό τρόπο. Αν κάποιο από τα προϊόντα που επιλέξετε σας απογοητεύσει γιατί δεν συμβαδίζει με την παρουσίασή του ή παρουσιάσει κάποια απόκλιση σε ποιότητα μπορείτε να ζητήσετε άμεσα αντικατάσταση με άλλο της επιλογής σας!

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Afroditi-ehop στο τηλέφωνο 24930-22209 .

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή αίτημα στο info@afroditi.com.gr .